Magazin

Ingredientele folosite pentru fabricarea tuturor produselor noastre sunt 100% naturale, lucru extrem de greu de realizat. În plus, ambalajele folosite sunt obținute 100% din materiale reciclabile. Acest lucru aduce un plus de valoare produselor, fiind posibil doar datorită progresului științific.

Afișez toate cele 2 rezultate

 • Taiwan Ruby Antrodia® Cinnamomea pure essence granules

  0 out of 5
  1962 lei

  Niú-zhāng-zhī, comoara națională a Taiwanului, supranumită „rubinul Taiwanului” sau, după denumirea anterioară, Antrodia camphorata este ciuperca minune unică în lume, specifică doar zonei montane a insulei care se dezvoltă pe trunchiul arborelui de camfor (Cinnamomum camphora). Antrodia® cinnamomea a fost foarte mult timp confundată cu Ganoderma lucidum datorită asemănării cu aceasta.

 • Taiwan Ruby Antrodia® Cinnamomea pure mycelia extract capsules

  0 out of 5
  327 lei

  Niú-zhāng-zhī, comoara națională a Taiwanului, supranumită „rubinul Taiwanului” sau, după denumirea anterioară, Antrodia camphorata este ciuperca minune unică în lume, specifică doar zonei montane a insulei care se dezvoltă pe trunchiul arborelui de camfor (Cinnamomum camphora). Antrodia® cinnamomea a fost foarte mult timp confundată cu Ganoderma lucidum datorită asemănării cu aceasta.