Taiwan Ruby Antrodia® Cinnamomea pure essence granules

Taiwan Ruby Antrodia® Cinnamomea pure essence granules

1962 lei

Niú-zhāng-zhī, comoara națională a Taiwanului, supranumită „rubinul Taiwanului” sau, după denumirea anterioară, Antrodia camphorata este ciuperca minune unică în lume, specifică doar zonei montane a insulei care se dezvoltă pe trunchiul arborelui de camfor (Cinnamomum camphora). Antrodia® cinnamomea a fost foarte mult timp confundată cu Ganoderma lucidum datorită asemănării cu aceasta.

OFERTE

  • 5% reducere cand cumparati 2 cutii granule
  • 10% reducere cand cumparati 3 cutii granule
  • Cumparati 3 cutii capsule + 2 cutii granule si primiți 15% reducere
  • Cumparati 6 cutii capsule + 3 cutii granule si primiți 20% reducere
Cantitate:

Descriere

INGREDIENTE/GRANULĂ:

Agent de glazurare : propilenglicol; extract etanolic 10:1 din miceliu de Antrodia cinnamomea, standardizat la 6% triterpene și 12% polizaharide – 3,6 mg.  Nu conține substanțe cu potențial alergen.  Declarație nutrițională: 0,0 kcal/0,0 kj/4 granule.

ACȚIUNI

Niú-zhāng-zhī, comoara națională a Taiwanului, supranumită „rubinul Taiwanului” sau, după denumirea anterioară, Antrodia camphorata este ciuperca minune unică în lume, specifică doar zonei montane a insulei care se dezvoltă pe trunchiul arborelui de camfor (Cinnamomum camphora). Antrodia® cinnamomea a fost foarte mult timp confundată cu Ganoderma lucidum datorită asemănării cu aceasta.
Datorită compoziției  chimice și a proprietăților sale benefice este recomandată în medicina tradițională chinezească fie ca atare, fie în asociere cu alte produse naturale sau medicamente.

1 The Precious Medicinal Mushroom - Antrodia cinnamomea, Food Industry Research and Development Institute, 44 (12), (2012) - www.firdi.org.tw
Extracția alcoolică urmată de granulare, pentru a facilita administrarea sublinguală, reprezintă forma în care substanțele active concentrate sunt cel mai rapid absorbite de către organism. Numeroasele studii științifice clinice și non-clinice au demonstrat că prin procedeul unic patentat de fermentare, extracție granulare și concentrare, se păstrează integral elementele naturale.

MOD DE UTILIZARE

câte 4 granule de 1 – 2 ori pe zi, sublingual; în cazuri deosebite – câte 4 granule de 2 ori pe zi, sublingual, înainte de masă sau conform recomandării consultantului de specialitate. Aportul de oxigen suplimentar, prin exerciții de respirat timp de 15 minute după administrare, favorizează absorbția și metabolizarea rapidă.

ATENȚIONĂRI

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Poate interacționa cu anumite medicamente anticoagulante. Femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele care manifestă boli autoimune, hepatite, sau urmează proceduri chimioterapice, trebuie să consulte medicul sau farmacistul cu privire la aportul de Antrodia®.

CONDIȚII DE PĂSTRARE

În ambalajul original la temperatura camerei, la loc ferit de lumină și umiditate. După desigilare se consumă în cel mai scurt timp.

NOTIFICARE: SNPMAPS nr.: 13600 din 04.02.2020

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Taiwan Ruby Antrodia® Cinnamomea pure essence granules”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…