ATENTIONARE

Stimati Clienti,

Va rugam sa adresati intrebari, pareri sau recenzii cu privire la produsele noastre la adresa de email : office@cimeo.ro sau aici.

Impreuna cu specialistii nostri, romani si taiwanezi, vom consulta bazele de date internationale, in care se regasesc  peste 3.500 de studii cu Antrodia, in incercarea de a raspunde cat mai concludent intrebarii si/sau nevoii dumneavoastra. Experienta dumneavoastra poate ajuta sau imbunatati calitatea vietii altor persoane si o mai buna cunoastere a unui produs reprezinta o garantie a calitatii pe termen lung.

Va informam totodata ca publicarea intrebarii dumneavoastra si, eventual, a raspunsului nostru pe « www.antrodia.ro » va respecta intocmai urmatoarele conditii :

  1. – respectarea legislatiei aplicabile;
  2. – publicarea nu va conţine numele, telefonul, adresa de e-mail sau alti identificatori de date cu caracter personal, fiind abordata intrebarea cu un caracter anonim;
  3. – toate informatiile furnizate sunt in deplina conformitate cu studiile intreprinse in tara/tarile unde legislatia permite/prevede desfasurarea de cercetari cu privire la beneficiile produsului respectiv, continutul studiilor fiind in responsabilitatea autorilor si sponsorilor acestora.

 

Mentionam totodata ca incurajam dialogul cu medicul si/sau farmacistul dumneavoastra curant in evaluarea starii personale de sanatate si, desigur, puteti comunica acestuia dorinta aportului de Antrodia®. Numai impreuna cu medicul si farmacistul curant cunoasteti, monitorizati si tratati afectiunea dumneavoastra. Suplimentele alimentare alaturi de orice aliment ingerat poate interactiona cu medicatia prescrisa de catre medicul dumneavoastra la fel ca orice alt medicament, iar diferitele manifestari nedorite este de dorit sa fie mentionate unui profesionist in sanatate (medic sau farmacist) sau pot fi aduse la cunostinta specialistilor nostri prin transmiterea unui email la adresa office@cimeo.ro. Avand in vedere noutatea acestui produs pe piata din Romania chiar recomandam pastrarea unui dialog cu profesionistii in sanatate pentru a afla mai multe informatii despre beneficiile extraordinare ale aportului de Antrodia®.

Produsele „Taiwan Ruby Antrodia® Cinnamomea pure essence capsules” si respectiv „Taiwan Ruby Antrodia® Cinnamomea pure essence granules” sunt suplimente alimentare notificate la Institutul de Bioresurse Alimentare din Bucuresti, iar conform legislatiei din Romania nu pot fi recomandate pentru tratamentul, prevenirea sau vindecarea vreunei boli.

Subliniem ca informatiile oferite prin intermediul prezentului portal digital sunt pur orientative si au ca sursa referinte electronice disponibile oricarei persoane care cauta referinte suplimentare despre Antrodia.

Societatea TAIPEI CIMEO SRL isi rezerva dreptul de a raspunde intrebarilor adresate, mentionand, printre altele, ca nu raspunde pentru/la afirmatii, date sau marturii disponibile pe alte site-uri (inclusiv traduse in limba romana), fara descrierea sursei citate (academica de genul studiilor publicate in reviste de specialitate sau marturii ale unor profesionisti).

Prin adresarea unei intrebari specialistilor nostri sunteti de acord cu toate elementele descrise mai sus.