Cine suntem

TAIPEI CIMEO S.R.L.
COMPANIE DE BIOTEHNOLOGIE ȘI CERCETARE MEDICALĂ

 

Număr de ȋnregistrare la Oficiul Registrului Comerţului Bucureşti J40/9101/11.07.2019
Cod unic de ȋnregistrare RO41383876
Sediu social ȋn Str. Poet Vasile Cârlova nr. 2, bl. A7bis, ap. 26, sector 3, Bucureşti
Capital social 75.000 lei
Cont bancar RO56BTRLRONCRT0507853401 deschis la Banca Transilvania S.A.

IMBRĂȚIȘÂND SPIRITUL FARMACEUTIC TRADIȚIONAL TAIWANEZ, TAIPEI CIMEO S.R.L. ESTE O COMPANIE DE BIOTEHNOLOGIE CARE SPRIJINĂ CERCETAREA PRINCIPILOR ACTIVE NATURALE, ÎMPLETIND VALORILE MEDICINEI TRADIȚIONALE CHINEZEȘTI CU ISTORIA ÎNDELUNGATĂ A PERFECȚIONĂRII REMEDIILOR, ÎN SCOPUL PROMOVĂRII UNOR TRATAMENTE EFICACE DOVEDITE ȘTIINȚIFIC. NUMELE  ȘI IDENTITATEA VIZUALĂ ALE SOCIETĂȚII NOASTRE SUNT PUTERNIC LEGATE DE PARTENERIATUL EXCLUSIV STABILIT ÎN TAIWAN.

taipei-cine-suntem

www.wallpapersden.com

Taipei este cea mai mare metropolă a Taiwanului în care este concentrată peste o zecime din populația întregii insule. Dezvoltarea tehnologiei și recunoașterea internațională au facut posibilă construirea unuia dintre cele mai inteligente și funcționale orașe din lume cu o infrastructură și facilități de neegalat;

Cimeo-cine-suntem

www.soso.huitu.com

CiMeO (Chinese Medicine Oriented – medicina tradițională chinezească) este o știință precisă, documentată în scris de mii de ani și perfecționată de fiecare generație. Aceasta nu este accesibilă oricui și de aceea nu este pe deplin înțeleasă de medicina alopată sau homeopată de la noi.  Răspunsul terapeutic este întotdeauna pe măsură și este în strictă  concordanță cu diagnosticul și evoluția fiecărui pacient.

ACTIVÂND PE PIAȚA SUPLIMENTELOR ALIMENTARE, TAIPEI CIMEO PROMOVEAZĂ PRODUSE PENTRU PĂSTRAREA SAU ÎMBUNĂTĂȚIREA STĂRII DE SĂNĂTATE GENERALE, CU SFATURI PROFESIONISTE, DOCUMENTATE ȘTIINȚIFIC.

SIGLA SOCIETĂŢII ESTE ORIGINALĂ ȘI REPREZINTĂ UN SIMBOL AL TAIWANULUI

In prim plan este coțofana albastră care este o specie unică de pasăre în lume, întâlnită doar în Taiwan. Cele patru aripi reprezintă ramurile economiei sabatice: inovarea de produse pentru sănătate și grija pentru aceasta, soluții și strategii în educație, managementul și grija pentru persoanele vârstnice și gestionarea unor soluții care ne susțin energia zilnică de a gândi proactiv pentru rezultate maxime. Cele cinci culori din fundal reprezintă cele cinci dimensiuni ale energiei din mitologia chineză: pământ, apă, foc, lemn și metal.

Frunza verde este atribuită produselor 100% naturale. Astfel de produse sunt foarte greu de fabricat (fiecare lot având o compoziție unică) și sunt posibile doar cu ajutorul înaltei tehnologii. Cercul induce ideea de simplitate, unitate, și continuitate.

TAIPEI CIMEO va introduce pe piaţa din România produse premium, unice, ca rezultat exclusiv al cercetării româno-taiwaneze, fabricate ȋn Taiwan, ROC. Acestea vor fi sub formă de dispozitive medicale, suplimente alimentare și produse cosmetice, reprezentând garanția formulării farmaceutice originale dezvoltate și patentate de către TAIPEI CIMEO împreună cu cercetători taiwanezi.

INGREDIENTELE FOLOSITE PENTRU FABRICAREA TUTUROR PRODUSELOR NOASTRE SUNT 100% NATURALE, LUCRU EXTREM DE GREU DE REALIZAT. ÎN PLUS, AMBALAJELE FOLOSITE SUNT OBȚINUTE 100% DIN MATERIALE RECICLABILE. ACEST LUCRU ADUCE UN PLUS DE VALOARE PRODUSELOR, FIIND POSIBIL DOAR DATORITĂ PROGRESULUI ȘTIINȚIFIC.

MISIUNE

Misiunea noastră este de a oferi tuturor persoanelor interesate soluții și produse pentru sănătate de înaltă calitate, sigure și eficiente, documentate științific, bazate pe ingrediente simple din natură, fără substanţe chimice dăunătoare, cu scopul de a le ajuta să trăiască o viaţă mai lungă şi mai sănătoasă.

VIZIUNE

Scopul nostru este de a creşte calitatea vieţii cu sfaturi documentate științific, suplimente tradiționale şi produse pentru ȋngrijirea sănătăţii, de care pot astfel beneficia toți cei care doresc să obţină un stil de viață mai sănătos.

VALORI

  • Ȋmbunătăţire continuă: luptăm pentru un mod mai bun de producere, de ambalare şi de livrare a produselor noastre către consumatori, intenţionând să creştem continuu calitatea produselor noastre.
  • Pasiune: în numele unui stil de viaţă sănătos suntem determinați să inovăm continuu aducând dovezi incontestabile de eficacitate și siguranță.
  • Calitate: redefinim standardele de producție și punere în valoare a eficacității dovedite.
  • Responsabilitate: prin simplitate ne respectăm partenerii, planeta noastră şi chiar pe noi ȋnşine.
  • Ştiinţă: folosind ingrediente premium cu rezultate incontestabile, susținem cercetarea ştiinţifică și studiile clinice pentru a furniza noi dovezi care să contribuie la progresul inovării de soluții pentru sănătate.
  • Onestitate şi integritate: în relaţia cu toţi partenerii noştri, inovăm relaţii pe termen lung cu suport continuu de soluții pentru sănătate.
  • Dezvoltare durabilă: ne obligăm cu toții să păstrăm natura și planeta cât mai sănătoase. Acestea ne oferă în schimb soluția onestă a unui stil de viață mai sănătos.

DESPRE ANTRODIA

Antrodia® cinnamomea sau Antrodia®  camphorata este o ciupercă extrem de rară cu efecte pentru îmbunătățirea stării de sănătate incontestabile recunoscute în comunitatea științifică pe plan mondial.

În natură, această ciupercă se poate găsi doar în padurile montane din Taiwan, la o altitudine de 450-2.000 metri, pe trunchiul arborelui de camfor (Cinnamomum kanehirae).

Antrodia® este marcă înregistrată ȋn România şi reprezintă proprietatea intelectuală exclusivă a societăţii TAIPEI CIMEO S.R.L., beneficiind astfel de toate drepturile conferite de legislaţia aplicabilă.

A se vedea baza de date internaționale pentru ciuperci – http://www.speciesfungorum.org.

Antrodia-cinamomea

Antrodia® cinnamomea este în prezent considerată cea mai scumpă ciupercă din lume[1].

Aceasta este disponibilă doar în mediul academic, fiind cercetată doar de anumite universități din Taiwan și sud-estul Asiei.

Numeroasele studii au demonstrat că Antrodia® cinnamomea este o specie de ciupercă unică în lume.

[1] Wang, W.M., Wu, R.Y., Ko, W.H., Variation and segregation following nuclear transplantation in Antrodia cinnamomea, Botanical Bulletin of Academia Sinica, 46, 2005, pp. 217–222.

Antrodia® cinnamomea are una dintre cele mai impresionante documentări istorice privind utilizarea ca remediu tradițional medicamentos în Taiwan, ROC. Primele dovezi scrise au apărut în literatura antică unde erau descrise în detaliu acțiunile sale de protecție a ficatului, astăzi numeroși cercetători considerând Antrodia® cinnamomea cel mai bun hepatoprotector natural cunoscut din lume.  În 1773 un renumit medic chinez Wu-Cha a documentat majoritatea utilizărilor sale tradiționale cunoscute până în acel moment. Antrodia® cinnamomea este recomandată în medicina tradițională chinezească pentru tulburări afective, răceală, gripă, cefalee, febră, leziuni musculare, precum și pentru majoritatea bolilor interne [Lian Heng, Istoria Generală a Taiwanului (台湾通史), republicată, Editura SDX Joint Publishing Company, 2011]. Încă din antichitate se recunoaștea faptul că este cel mai puternic remediu antimahmureală, fiind prin excelență tonic energizant pentru organism. Dr. Wu-Cha a studiat efectele acesteia bazate pe experiențele localnicilor și a început să o recomande pentru a trata diareea, durerile abdominale, hipertensiune arterială, alergii, infecții virale si bacteriene, stomatită, diabet zaharat, nefrită, proteinurie, ciroză, hepatite, carcinom hepatocelular, gripă, boli autoimune, febră și rău de mișcare.

În prezent există peste 3.500 de studii de eficacitate, studii de siguranță de punere pe piață în Taiwan confom legislației  pentru Antrodia® cinnamomea in vitro și in vivo, peste 400 de rapoarte științifice documentate privind eficacitatea terapeutică, precum și studii clinice finalizate sau nu, cu pacienți care aveau diferite afecțiuni.

Produsele noastre

Produsele Taipei Cimeo disponibile in Romania:

Taiwan Ruby Antrodia® Cinnamomea pure mycelium extract capsules  / extract standardizat pur din miceliu de Antrodia® cinnamomea 500 mg/capsulă vegetală

Taiwan Ruby Antrodia® Cinnamomea pure essence granules / extract alcoolic pur standardizat din miceliu de Antrodia® cinnamomea 3,6 mg / granulă