Produse originale

TAIWAN RUBY ANTRODIA® CINNAMOMEA PURE MYCELIA EXTRACT CAPSULES

si

TAIWAN RUBY ANTRODIA® CINNAMOMEA PURE ESSENCE GRANULES

sunt produse originale fabricate ȋn Taiwan (R.O.C.), exclusiv pentru societatea TAIPEI CIMEO SRL din Romania si respecta cele mai inalte standarde de fabricatie si control apartinand medicinei traditionale si moderne, in care toate ingredientele folosite sunt de origine naturala.

Din motive de autenticitate, va informam ca fiecare unitate de produs este unica, seria putand fi scanata si validata pe antrodia.ro prin intermediul codului QR inscriptiont pe ambalaj. Acesta contine informatii despre lotul, data fabricatiei si termenul de valabilitate.

In Romania, Antrodia Cinnamomea a fost autorizata de catre Institutul de Bioresurse Alimentare din Bucuresti ca supliment alimentar.

In Taiwan (R.O.C.), produsul Antrodia Camphorata a fost autorizat ca remediu traditional de catre Ministerul Sanatatii si Bunastarii (MoHW) si de catre Agentia pentru Medicamente si Alimente (FDA) din Taiwan (R.O.C.).

Antrodia Cinnamomea, Antrodia Camphorata şi Taiwanofungus camphoratum sunt sinonime si fac referire la: Niú-zhāng-zhī, comoara Taiwanului – Rubinul Taiwanului.

 Vă informam, totodata, ca Antrodia este marca inregistrata detinuta de catre societatea TAIPEI CIMEO SRL, astfel incat orice actiune care incalca drepturile de autor ale acesteia, va fi adusa la cunostinta autoritatilor competente care vor investiga respectiva incalcare conform dreptului aplicabil.

Astfel, va informam ca orice fapta prin care ati contraface marca Antrodia sau ati pune in circulatie un produs purtand o marca identica sau similara cu marca Antrodia, pentru produse identice ori similare, constituie infractiune si va fi pedepsita conform dispozitiilor penale in vigoare. De asemenea, va informam ca pentru folosirea oricarui material, tiparit sau publicat pe internet, in scop informativ sau de marketing, care se refera la Antrodia, va trebui să folositi intotdeauna sursa citata. Orice copiere de informatii sau difuzare de materiale informative privind Antrodia (e.g. fotografii, prezentări, filme) neautorizate, in prealabil, in scris, de catre reprezentantii TAIPEI CIMEO SRL, va incalca drepturile exclusive ale acesteia si vor fi investigate si sanctionate conform legislatiei in vigoare.

© 2019 Antrodia. Toate drepturile rezervate.